2019-10-18 08:24:21• hírek • (x)

Közeledik a kivilágítás: ideje beszerezni a koszorúkat, mécseseket!

Minden egyes nappal közelebb vagyunk a mindenszentek ünnepéhez, illetve a halottak napjához, amikor is szomorú, ám valahogy mégis varázslatos fényár tölti be a temetőket.

Hogy ne az utolsó percekben kelljen kapkodnod, nem árt idejében beszerezni mindazt, amire ebben a sűrű időszakban szükség lehet. Ahogyan azt az előző években már megszokhattuk, a szatmári Nicovid idén is kész megoldással készül vásárlói számára, az üzlet kínálatában már napokkal ezelőtt megjelentek az ízléses koszorúk, gyertyák, mécsesek és egyéb kegytárgyak. 


Gyertyák és mécsesek terén maradhatunk az egyszerűbb, klasszikus darabok közül, de ha szeretnénk, akkor a díszesebb, gyöngyökkel és egyéb mintázatokkal díszített modellek közül is választhatunk. Ugyanez igaz a koszorúkra is, hiszen a széles választékban ugyanúgy megtaláltjuk az időtálló, műanyagból készült változatokat, mint a különlegesebb, selyemvirágból vagy száraz növényekből összeállított darabokat is. Mindegyikük elvitathatatlan előnye, hogy sokkal tartósabbak az élő virágnál, illetve nem válik belőlük alig pár nap alatt szemét. Válasszuk bármelyiket is, az biztos, hogy ettől kedvezőbb áron sehol máshol nem találunk hasonló termékeket. A többi üzlethez és a piaci árusokhoz képest ugyanis jóval kedvezményesebb áron, akár 50 százalékkal olcsóbban lehet beszerezni a Nicovidnál a koszorúkat, mécseseket. Amennyiben szeretnéd látni a teljes árukészletet, akkor ne csak a fő üzletben nézz szét, hanem térj be az üzletlánc decemberben nyílt, kifejezetten háztartási eszközökre specializálódott boltjába is, melyet közvetlenül a másik üzlet mellett találsz, a Closca sugárúton.



Ha pedig mindent beszereztünk ahhoz, hogy szeretteinkről méltó módon emlékezzünk meg, akkor azt se felejtsük el, hogy ilyenkor hazalátogatnak a család rég nem látott tagjai is. A várva várt találkozás élményét tovább emeli, ha finom falatokkal tudunk kedveskedni vendégeinknek. Amennyiben szeretnél minden hozzávalót pénztárcabarát áron beszerezni, akkor a nagybevásárlást is intézd bátran a Nicovidban, hiszen hipermarketeket megszégyenítő áraikkal csak jól járhatsz.


A Closca sugárút 71. szám alatt található központi üzletet hétfőtől péntekig reggel 8.00-tól délután 17.00 óráig találod nyitva, szombatonként pedig reggel 8.00 órától délután 13.00-ig szerezheted be mindazt, amire az előttünk álló időszakban szükséged lehet.









Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: